MOKYKLOS NAUJIENOS
Baigiamasis koncertas

Baigiamasis koncertas

Štai ir nuaidėjo svarbiausias metų koncertas – „Stebuklingų žodžių skambesy…“ – skirtas progimnazijos bendruomenei, kaip padėka už bendradarbiavimą, rūpestį, pagalbą. Mokiniai kruopščiai ruošėsi ne vieną savaitę tam, kad galėtų nudžiuginti savo artimuosius, draugus, mokytojus gražiais pasirodymais.

Koncerto pabaigoje progimnazijos direktorė Raimunda Viskontienė įteikė padėkas socialiniams partneriams, už dėmesingumą mokyklos poreikiams: JAV lietuvių organizacijos ,,Saulutė“ įgaliotiems asmenims Artūrui Žiliui ir Dainai Siliūnas, Kretingos rajono savivaldybės tarybos narei Violetai Turauskaitei, Kretingos miesto seniūnei Gintarei Liobikienei, Kretingos muziejaus gamtos skyriaus vedėjai Jurgitai Tertelienei, Valstybinių miškų urėdijos Kretingos padalinio miško auginimo specialistei Gražinai Banienei, Kretingos rajono savivaldybės M. Valančiaus viešosios bibliotekos direktorei Birutei Karčauskienei, Artūrui Ženčiui, Jelenai Galinienei, Rimantui Petrauskui, Aidai Žilinskienei ir Justinai Jašinskienei.

Nuoširdžiai dėkojame mūsų pedagogams, paruošusiems vaikus koncertui: šokių mokytojams Pauliui Vaitkevičiui ir Jūratei Kiškienei, muzikos mokytojams Mildai Trušauskaitei ir Vilmantui Volskiui, technologijų mokytojams Marijai Šaltmerienei ir Juozui Lingiui, dailės mokytojoms Onai Viskontienei ir Ingridai Taujanskienei, informacinių technologijų mokytojams Rasai Švilpienei ir Mindaugui Razmai, lietuvių kalbos mokytojai Aldonai Ketlerienei.

Na ir labiausiai ačiū – mūsų mažiesiems artistams!

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.

Skip to content